menu
person
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Summer-Glau.com Forum » Off Topic » The Website » Bug report thread
Bug report thread
Fermi Post # 1 | Tuesday, 09 Nov 2010 - 20:19
Group: Administrators
Messages: 2484
Status: Offline
We will use this thread to report bugs and post updates if the bug been fixed or not.

If you see any thing that looks weird or something does not work properly, please report it in this thread so the admins can look into the problem.

uCoz server health status can be found here: http://forum.ucoz.com/forum/3-14706-1 sgwiki is on server 44


You can't stop the signal!
 
KevinInEngland Post # 451 | Tuesday, 03 Jun 2014 - 09:40
Group: Friends
Messages: 1223
Status: Offline
When I log on, It works but I see this instead of being redirected back to the page that I was on.
var ad=window.location.href.replace(/#(.*)?/,''); setTimeout("window.location.href='"+ad+"?lS0OOS'",'1000')
 
Fermi Post # 452 | Thursday, 05 Jun 2014 - 22:04
Group: Administrators
Messages: 2484
Status: Offline
Quote KevinInEngland ()
When I log on, It works but I see this instead of being redirected back to the page that I was on.
var ad=window.location.href.replace(/#(.*)?/,''); setTimeout("window.location.href='"+ad+"?lS0OOS'",'1000')


Do you still have this problem?


You can't stop the signal!
 
chrisdvanne_ Post # 453 | Friday, 06 Jun 2014 - 15:53
Group: Administrators
Messages: 12668
Status: Offline
John85 reported he can't access the site.
cloudfare keeps saying him the site is offline (whereas it's not); he could access the site via a proxy though.


You can also find me on Twitter, Facebook, Tumblr or Youtube
 
John85 Post # 454 | Friday, 06 Jun 2014 - 17:43
Group: Friends
Messages: 74
Status: Offline
I just now am able to use this site again. My mobile phone was able to acess here when using mobile network but not my wifi cable internet. Thanks if you fixed it smile Works now.

I'm on twitter @LMennellFans & @JP_1085

Message edited by John85 - Friday, 06 Jun 2014, 17:43
 
MattM Post # 455 | Saturday, 16 Aug 2014 - 15:59
Group: Friends
Messages: 110
Status: Offline
I have noticed when I try to post comments in the Articles or Blog section, I get this:



I also noticed that I can't see any comments I have made earlier.

Is there a solution to this problem?
 
Fermi Post # 456 | Saturday, 16 Aug 2014 - 20:38
Group: Administrators
Messages: 2484
Status: Offline
Quote
I have noticed when I try to post comments in the Articles or Blog section, I get this:


I do not know why these comments are inactive. Nobody has reported your comments as spam

Quote
also noticed that I can't see any comments I have made earlier.


I activated 2  inactive comments http://summer-glau.com/index/34-276
I can't see any more comments made by you. Have all your previous comments been deleted? I have no idea what happened here and I 'll investigate.


You can't stop the signal!
 
Fermi Post # 457 | Saturday, 16 Aug 2014 - 23:55
Group: Administrators
Messages: 2484
Status: Offline
Quote MattM ()
Is there a solution to this problem?

uCoz has an automatic system that removes spam comments, maybe this is caused by a glitch in the system. I have reported the problem to uCoz.


You can't stop the signal!
 
MattM Post # 458 | Sunday, 17 Aug 2014 - 03:39
Group: Friends
Messages: 110
Status: Offline
Thanks for the feedback, Fermi.
 
chrisdvanne_ Post # 459 | Sunday, 17 Aug 2014 - 09:03
Group: Administrators
Messages: 12668
Status: Offline
Ref Message #456

On the same topic, an option called "Do not display comment (delayed)" appears at the bottom when you EDIT a comment. Maybe you used this option whithout realising it.



You can also find me on Twitter, Facebook, Tumblr or Youtube
 
Fermi Post # 460 | Sunday, 17 Aug 2014 - 16:00
Group: Administrators
Messages: 2484
Status: Offline
Quote chrisdvanne ()
On the same topic, an option called "Do not display comment (delayed)" appears at the bottom when you EDIT a comment. Maybe you used this option whithout realising it.

That option only appears for moderators and admins. It does not explain why all the previous comments that he made are invisible.


You can't stop the signal!
 
Fermi Post # 461 | Tuesday, 19 Aug 2014 - 18:36
Group: Administrators
Messages: 2484
Status: Offline
Quote MattM ()
I have noticed when I try to post comments in the Articles or Blog section, I get this:

You should be able post comments now without the delay now.

Quote MattM ()
I also noticed that I can't see any comments I have made earlier.

System filter that deletes spam comments cannot be disabled. If comments are deleting because the spam-filter they cannot be restored by me.

For the host to be able to restore those comments I need to provide them with more information:
  • Do you know how many comments that are gone?

  • Do you know which date those comments got deleted?

  • Can you point me in the direction of posts where you left comments that now are gone?


You can't stop the signal!
 
MattM Post # 462 | Tuesday, 19 Aug 2014 - 19:12
Group: Friends
Messages: 110
Status: Offline
For the record, I have noticed that 73 comments I have made are now gone. I don't know exactly when my comments got erased, but I am trying to recollect where I have posted them. I'll get back to you as soon as I retrace my steps.
 
Fermi Post # 463 | Tuesday, 19 Aug 2014 - 19:35
Group: Administrators
Messages: 2484
Status: Offline
Quote MattM ()
For the record, I have noticed that 73 comments I have made are now gone. I don't know exactly when my comments got erased, but I am trying to recollect where I have posted them. I'll get back to you as soon as I retrace my steps.


OK I noticed that the two comments I activated for you yesterday already is gone. I reported this to the host.


You can't stop the signal!
 
Fermi Post # 464 | Wednesday, 20 Aug 2014 - 20:14
Group: Administrators
Messages: 2484
Status: Offline
Quote MattM ()
I have noticed that 73 comments I have made are now gone.
 54 comments have been restored http://summer-glau.com/index/34-276


You can't stop the signal!
 
MattM Post # 465 | Thursday, 21 Aug 2014 - 03:38
Group: Friends
Messages: 110
Status: Offline
Thanks for the update, Fermi!
 
Summer-Glau.com Forum » Off Topic » The Website » Bug report thread
Search: